14 Eylül 2016 Çarşamba

Hande Ataizi… “YAŞAM KÜRÜ” İLE NASIL 16 KİLO VERDİ?

BU ZAMANA KADAR BANA EN ÇOK SORULAN SORU
 “Yaklaşık 2000’in üzerinde mail ve sosyal medyadan soru aldım. Ne kullandığımı ya da nasıl zayıfladığımı çok merak ediyorlar. Ben zaten spor yapan ve beslenme düzeni olan bir kadınım yıllardır. Böylece Yaşam Kürü ile de tanışmam da 34 bedene düşme hikayemi tamamlamış oldu.” diyerek basın toplantısını açtı Hande Ataizi…
Kısa Zamanda 34 bedene inen Hande Ataizi, spor ve sağlıklı beslenmenin yanı sıra kullandığı 4 haftalık ‘YAŞAM KÜRÜ’ nü ve bu müthiş zayıflamanın sırlarını düzenlediği basın toplantısı ile hayranlarıyla  paylaştı.
Hande Ataizi ile birlikte  Beslenme ve Diyet Uzmanı Nursel Eroğlu’nun da hazır bulunduğu basın toplantısında kilo verirken dikkat edilmesi gereken konular aktarıldı.
handeataizi_yasamkuru-(2)-(small).jpg
Hande Ataizi: “Kilo verirken en büyük sorun halsiz ve gergin olmaktır. Ben bu sorunu yıllardır aşmak için bir çok ürün denedim. Anne olduktan sorumluluklarımın artması sebebi ile kendime ve sağlığıma daha fazla önem verir oldum. Kadınların  kilo vermek veya daha fit görünmek için bir çok yöntem denediğini bilen biri olarak burada uzmanların da tavsiyesi ile YAŞAM KÜRÜ’ nün etkilerini paylaşmaya karar verdim. Spor ve diyet tabii ki kilo vermek için iki önemli unsur. Fakat zayıflarken vücudu dinç tutmak ,  metabolizmayı doğru çalıştırmak ve en önemlisi bağışıklık sistemini desteklemek gerekiyor.”
“ÖZELLİKLE YOĞUN ÇALIŞAN KADINLARA ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR”
“YAŞAM KÜRÜ sadece bir diyet çayı değil,  4 adımda kullanılan komplike bir kürdür. Bu sebeple ; kilo verme sürecinde kişinin vücudunu istediği forma sokmasına yardımcı olurken, bir yandan da hem bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı direnç kazandırıyor, hem de detoks etkisi ile karaciğer böbrek fonksiyonlarına olumlu etki ediyor.
BESLENME ve DİYET UZMANINDAN DA ÇARPICI TAVSİYELER
Hande Ataizi’nin kullanıp tavsiye ettiği Yaşam Kürü bitki çaylarının sağlıklı zayıflama üzerine etkileri hakkında Beslenme ve Diyet Uzmanı Nursel Eroğlu bilimsel görüşlerini de aktardı. Uzmanımız bitkisel çayların tüketimi, metabolizmaya olan olumlu etkileri, zayıflama diyetlerinde nasıl doğru tavsiye edilmesi gerektiği, yaz başında form da kalmak için nasıl beslenilmesi gerektiği konularında güncel bilgilerini paylaştı.
YAŞAM KÜRÜ 4 Haftalık Detox Programı:
1.HAFTA/ARINMA
                     2.HAFTA/DİNÇ OLMA               
                   3.HAFTA/FORMA GİRME        
        4.HAFTA YENİLENME 

handeataizi_yasamkuru-(5)-(small).jpghandeataizi_yasamkuru-(3)-(small).jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder