14 Eylül 2016 Çarşamba

Alibaba Yaşam Kürü Nedir? Nasıl Kullanılır? İçerisinde ne var ?

Yaşam Kürü İçeriğinde Neler Var?

Maydonoz : Bağırsakları çalıştırarak sindirimi kolaylaştırır.
Kiraz Sapı : Zehirli toksinleri dışarı atmaya yardımcı olmakla birlikte metobolizmayı hızlandırır.
Diğer şifalı bitkileri de sayacak olursak;
Mısır Küpsülü, Meyan kökü, Avakado yaprağı, Civan Perçemi, Kırkkilit Otu, Tarçın, Karanfil, Nane, Limon, Melisa, Zencefil, Çuğa Çiçeği, Havlıcan, Zerdeçal, Kuşburnu, Hatmi, Kekik, Isırgan Otu, Funda Yaprağı, Biberiye, Rezene, Defne Yaprağı, Mersin Yaprağı, Papatya, Ardıç, Yeşilçay, Acı Çehre Tohumu, Enginar Yaprağı, Hindiba, Çörekotu, Devedikeni.
Bu kadar bitki tek bir çayda mı diye bizde merak ettik. Ancak, Yaşam Kürü Set olarak hazırlanmış ve haftalık olarak bölünmüş. Her hafta içilecek kür içeriği farklı olarak ayarlanmış.
1 Adet yaşam kürü 4 haftalık kullanımı kapsamaktadır. Resmi satış fiyatı 50 TL’dir. Üretici ve resmi satış firması tarafından önerilen kür 2 adettir. 2 adet kür 2 ayı kapsamakta ve resmi satış fiyatı 80 TL’dir.
Set içerisinde her hafta için ayrı özel çay bulunuyor. Üretici firma konu ile ilgili etkili olabilmesi için diğer doğal zayıflamaya yardımcı ürünler gibi düzenli kullanılması gerektiğinin altını çiziyor. İşte Üretici firmanın düzenli kullanımı ile ilgili açıklaması;
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ GÜÇLENDİRMEK, FORMA GİRMEK,CİLDİNİZİ YENİLEMEK, YAŞLANMAYI GECİKTİRMEK KISACASI SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN DÜZENLİ OLARAK KULLANMALISINIZ.
İnstadiet gibi instagramda hızla yayılan ve büyük beğenileri üzerine toplayan bu ürünün yüzü Hande Ataizi oldu. Peki Ürün kullanımı nasıl ve ne şekilde olmalı işte hafta hafta Yaşam Kürü kullanımı?
1. Hafta Toksinlerden Arının
Hayatta kalabilmek için, metabolizmanın çalışması gerekir. Metabolizma çalıştığı müddetçe, vücut toksin üretir. Zararlı toksinlerin dışarı atılması gerekir. Bu noktada Arınma Çayı ;ödem söktürücü ve böbrekleri daha hızlı çalıştırıcı etkisi ile toksin atımına yardımcı olur. İçerisinde bulunan; maydonoz,kiraz sapı, mısır püskülü,kırkkilit otu,avokado yaprağı,civan perçemi ve meyan kökü ile vücudunuzu toksinlerden arındırın.
2. Hafta Dinç Olun
Stres,yoğun çalışma koşulları, uykusuzluk ve daha bir çok sebep; yorgunluk,halsizlik ve ağrı gibi sorunlara neden olur. Bu sorunlar enerjinizi düşürür. Yaşam Kürü’nün ikinci periyodu olan Enerji Çayı ile enerjinizi ve gücünüzü arttırın.Çayımızın hücre yenileme özelliği ile vücudunuzun direnç sistemini güçlendirin. İçerisinde bulunan; karanfil, tarçın, nane, limon, melisa, zencefil, çuha çiçeği, havlıcan, zerdeçal, hibiscus, kuşburnu, hatmi, kekik ve ısırgan otu ile dinç olun.
3.Hafta Forma Girin
Üçüncü periyot ile forma girmeye hazırsınız ! Hızlı ve sağlıklı kilo vermenize yardımcı olan Form Çayı, yağ yakımını ve metabolizmayı hızlandırır, tok tutar.Enerjinizi düşürmeden sağlıklı ve hızlı bir şekilde forma girin. İçerisinde bulunan; funda yaprağı, biberiye, rezene, defne yaprağı, kekik, mersin yaprağı, papatya, ardıç tohumu, yeşilçay, acı çehre tohumu ile sağlıklı ve kalıcı kilo verin.
4.Hafta Yenilenin
Vücudumuz gördüğü zararlar karşısında kendini yenileyebilir, ancak yenileme sürecini hızlandırmak ve hücrelerimizi yenilemek için desteğe ihtiyacımız vardır. Dördüncü haftaya başlarken fazla toksinlerden ve ödemden kurtulduğunuza göre vücudunuzu yenileyebilirsiniz. Dördüncü ve son periyot olan Yenileme Çayı ile vücudunuzu tepeden tırnağa yenileyin.Cildinizde ki yenilenmeyi ve yaşlanmayı engelleyici etkisini fark edin. İçerisinde bulunan; enginar yaprağı, hindiba, şahtere, hıltan tohumu, çörekotu, kekik, zerdeçal, devedikeni tohumu ile vücudunuzu ve hücrelerinizi yenileyecektir.

9 yorum:

  1. Peki nasıl içilmelidir? Bütün siteleri araştırmama rağmen hiçbirinde nasıl içileceği yazılmamış. Yemeklerden öncemi sonra mı? Günde kaç fincan? Bilgilendirme yapılırsa sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah öğlen akşam yemeklerden yarım saat önce içilecek

      Sil
  2. Niye kimse kaile almiyor ya satarken hemen donus yapiyorsunuz bu nasil iss herkes merak ediyor yemeklerden oncemi sonrami icilecek bi cvp verin uyuyormusunuz..

    YanıtlaSil
  3. Diyet yapılmasi gerekir mi acaba çayı kullanırken

    YanıtlaSil
  4. 2 aylık kur 80 TL demissiniz almak istiyorum fakat başka sitelerde pahalı nereden alacam sayfayı gönderebilir misiniz

    YanıtlaSil
  5. Almak istiyorum nasil siparis verebiliriz

    YanıtlaSil
  6. Limon sıkıp içsem olurmu tadı çok kötü

    YanıtlaSil
  7. Ben 66 tl getirttim 1 ayli

    YanıtlaSil